Omschrijving van de afbeelding

Detective Tarieven

Detective Tarieven

Detective tarieven is lastig aan te geven wat de exacte kosten zijn van een prive detective voor een onderzoek. De inzet van de onderzoeksmiddelen en de benodigde uren van een privedetective zijn per geval afwijkend. Wij kunnen bij een vrijblijvend intakegesprek een offerte doen zodat u een indicatie krijgt in uw kosten.

Wij zorgen bij elk onderzoek continu een overleg omtrent de voortgang van het onderzoek en eventueel tot nu toe de gemaakte kosten. Zo komt u achteraf niet met verrassingen te staan. Op deze manier houdt u steeds controle over de kosten en inzet van het prive detective voor een onderzoek.

Privedetective deskundig en betrouwbaar

Privedetective inhuren? Recherchebureau DPR Nederland is een erkend recherchebureau met deskundige rechercheurs en privedetective in dienst. Wij doen onderzoek bij (vermoedens van) overspel (vreemdgaan), afpersing, stalking, vermissing, onterechte alimentatie en oplichting. Wilt u voor iets anders een professionele privedetective inhuren? Dan doen wij maatwerk onderzoek. Neem vandaag nog contact met ons op!

Werkwijze onderzoek

Ieder onderzoek door ons recherchebureau begint met een gratis intakegesprek. Deze intake kan bij
ons op kantoor in Tiel plaatsvinden of op iedere andere gewenste locatie. Een telefonische intake is ook altijd mogelijk. Wij analyseren het
probleem met behulp van verschillende onderzoeksmethoden. Hierbij kunt u denken
aan het gebruik van verborgen camera’s, een geavanceerde observatiebus,
afluisterapparatuur, GPS trackers en observatie door een bekwame en goed getrainde prive detective. Tijdens en na het onderzoek delen wij onze bevindingen met u. Eventueel passen wij het onderzoek tussentijds aan.

Vervolgens maken wij het onderzoeksrapport op, ook wel eindrapport genoemd. Het rapport dat u na het onderzoek ontvangt, kunt u gebruiken als bewijs in civiele en strafrechtelijke zaken. En als het nodig is, onderbouwen onze prive detective de onderzoeksresultaten voor de rechter.

Een prive detective helpt bij het oplossen van
vraagstukken, waarbij de politie u vaak niet direct kan helpen. Wij voeren al onze recherchediensten snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uit

Werken binnen wettelijke kaders

Recherchebureau DPR Nederland werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Iedere prive detective beschikt vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs, afgegeven door de politie. Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB nummer 1658) en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Recherchebureau DPR Nederland verricht zijn werkzaamheden zorgvuldig, discreet en conform de waarborgen van de Gedragscode Particuliere Onderzoeksbureaus. Zie
https://wetten.overheid.nl/BWBR0010256/2016-10-01

Prive Detective DPR Nederland werkgebied

Onze prive detective werken in heel Nederland én in het buitenland. Dus nationaal en internationaal zetten onze prive detective zich in om zaken op te lossen. Wij hebben een netwerk van specialisten waarmee wij regelmatig samenwerken. Sommige deelonderzoeken vereisen namelijk zeer speciale expertise. Zo leveren wij kwalitatief hoogstaand werk af tegen een fatsoenlijk tarief.

Het werkgebied van privedetective strekt zich uit over heel Europa. Provincies en plaatsen waarin wij vaak actief zijn: Almere, Amersfoort, Amerongen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Brabant, Breda, Beesd, Beuningen, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Den Bosch, Delft, Den Haag, Dordrecht, Doetinchem, Echteld, Ede,  Eindhoven, Gelderland, Geldermalsen, Gorinchem, Gouda, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Helmond, Hilversum, Houten, Kesteren, Leerdam, Leiden, Lienden, Limburg, Maurik, Nijmegen, Nieuwegein, Noord-Brabant, Ochten, Ophemert, Oss, Oosterhout, Papendrecht, Rhenen, Roermond, Rosmalen, Rotterdam, Tiel, Tilburg, Sliedrecht, Soest,  Schiedam, ‘s-Hertogenbosch, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Venray, Vianen, Wamel, Wageningen, Weert, Woerden, Wijchen, Wijk bij Duurstede, Winterswijk, Zaltbommel, Zeeland, Zevenaar, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwijndrecht en Zwolle.

Ook buiten Nederland zijn we actief met onze werkzaamheden onder andere in Duitsland, Belgie en Luxemburg: Nordhorn, Gronau, Vreden, Bocholt, Rhede, Borke, Xanten, Emmerich, Kleve, Goch, Geldern, Nettetal, Viersen, Heinsberg, Aken.

Luik, Genk, Hasselt, Lommel, Turnhout, Antwerpen, Gent, Brugge.