Omschrijving van de afbeelding

Sextortion

Sextortion of Afpersing?

Heeft u te maken met afpersing of chantage waarbij geld, uw reputatie of andere zaken spelen? Of heeft u te maken met Sextortion?Recherchebureau DPR Nederland kan u hiermee helpen.  Wij kunnen en zijn bereid een compleet dossier op te bouwen met harde bewijzen. Dit zal de dader(s) zeker verrassen.

Afpersing/ Sextortion onderzoek

Ieder onderzoek door ons recherchebureau begint met een vrijblijvend intakegesprek. Deze intake kan bij ons op kantoor in Tiel plaatsvinden of op iedere andere gewenste locatie. Een telefonische intake is ook altijd mogelijk. Wij analyseren het probleem met behulp van verschillende onderzoeksmethoden. Tijdens en na het onderzoek delen wij onze bevindingen met u. Eventueel passen wij het onderzoek tussentijds aan.

Indien gewenst maken wij het onderzoeksrapport op, ook wel eindrapport genoemd. Het rapport dat u na het onderzoek ontvangt, kunt u gebruiken als bewijs in civiele en strafrechtelijke zaken. En als het nodig is, onderbouwen onze privedetective de onderzoeksresultaten voor de rechter.

Een privédetective helpt bij het oplossen van
vraagstukken, waarbij de politie u vaak niet direct kan helpen. Wij voeren al onze recherchediensten snel, discreet en met zorg voor alle betrokkenen uit.

Prive Detective Kosten

Het is lastig aan te geven wat de exacte kosten zijn van een privédetective voor een afpersing/ sextortion onderzoek. De inzet van de onderzoeksmiddelen en de benodigde uren van een privédetective zijn per geval afwijkend. Wij kunnen bij een vrijblijvend intakegesprek een offerte doen zodat u een indicatie krijgt in uw kosten.

Wij zorgen bij elk afpersing en sextortion onderzoek continu een overleg omtrent de voortgang van het onderzoek en eventueel tot nu toe de gemaakte kosten. Zo komt u achteraf niet met verrassingen te staan. Op deze manier houdt u steeds controle over de kosten en inzet van het privédetective voor een onderzoek.

Advies, begeleiding en aangifte

Afgeperst worden kan voor veel angst zorgen en uw leven gaan beheersen. Soms kan of wil de politie niks doen, of bent u bang dat zaken openbaar worden wanneer u aangifte doet. Wij kunnen u adviseren en begeleiden. Wij leveren bewijsmateriaal en doen hiermee een goed onderbouwde aangifte. Of we helpen u de zaak in de privésfeer op te lossen.

Straffen bij afpersing en sextortion

Op het strafbaarfeit staat een gevangenisstraf van maximaal 9 jaar of een geldboete. De hoogte van dit bedrag hangt af van de ernst van het gepleegde feit. Reden genoeg om in actie te komen bij dit feit.

Werken binnen wettelijke kaders

Recherchebureau DPR Nederland werkt binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving. Iedere privé detective beschikt vanzelfsprekend over een legitimatiebewijs, afgegeven door de politie. Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB nummer 1658) en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Recherchebureau DPR Nederland verricht zijn werkzaamheden zorgvuldig, discreet en conform de waarborgen van de Gedragscode Particuliere Onderzoeksbureaus. Zie
https://wetten.overheid.nl/BWBR0010256/2016-10-01

Privédetective DPR Nederland werkgebied

Onze privédetective werken in heel Nederland én in het buitenland. Dus nationaal en internationaal zetten onze privedetective zich in om zaken op te lossen. Wij hebben een netwerk van specialisten waarmee wij regelmatig samenwerken. Sommige deelonderzoeken vereisen namelijk zeer speciale expertise. Zo leveren wij kwalitatief hoogstaand werk af tegen een fatsoenlijk tarief.

Het werkgebied van privedetective Tiel strekt zich uit over heel Europa. Provincies en plaatsen waarin wij vaak actief zijn: Almere, Amersfoort, Amerongen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Brabant, Breda, Beesd, Beuningen, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Den Bosch, Delft, Den Haag, Dordrecht, Doetinchem, Echteld, Ede,  Eindhoven, Gelderland, Geldermalsen, Gorinchem, Gouda, Heerlen, Haarlem, Haarlemmermeer, Helmond, Hilversum, Houten, Kesteren, Leerdam, Leiden, Lienden, Limburg, Maurik, Nijmegen, Nieuwegein, Noord-Brabant, Ochten, Ophemert, Oss, Oosterhout, Papendrecht, Rhenen, Roermond, Rosmalen, Rotterdam, Tiel, Tilburg, Sliedrecht, Soest,  Schiedam, ‘s-Hertogenbosch, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Venray, Vianen, Wamel, Wageningen, Weert, Woerden, Wijchen, Wijk bij Duurstede, Winterswijk, Zaltbommel, Zeeland, Zevenaar, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwijndrecht en Zwolle.

Ook buiten Nederland zijn we actief met onze werkzaamheden onder andere in Duitsland, Belgie en Luxemburg: Nordhorn, Gronau, Vreden, Bocholt, Rhede, Borke, Xanten, Emmerich, Kleve, Goch, Geldern, Nettetal, Viersen, Heinsberg, Aken.

Luik, Genk, Hasselt, Lommel, Turnhout, Antwerpen, Gent, Brugge.